mohlins

-

Kategori:

Sur och arg kan ni kalla mig. Medans alla andra i hela Sverige har höstlov så går jag i skolan...

dagar

Kategori: Allmänt

dag 16. en kändis du vill träffa
-Oscar Zia helt klart, jag är helt förälskad i han. Han är en kändis för mig. hehe
dag 17. något som får dig gråta
- Jätte fina låtar som jag har så fina minnen med, och veta att jag aldrig kommer få uppleva det med den personen igen.
dag 18. vad tycker du om din klass
- Min klass kan verkligen inte bli bättre,. Jag trivs så sjukt bra i den, Den är väldigt speciell men man har så roligt ihop med klasskompisarna. Det känns jobbigt att veta att jag går sista året med dom.
dag 19. en maträtt du skulle kunna äta livet ut
- Pasta sallad, såååå gott
dag 20. din favoritaffär
- Jag har ingen favorit affär, för ena dagen så har den affären inte det jag söker. Så den dagen då den affären som har allt jag söker och behöver och vill ha kommer, så blir det min favoritaffär.
dag 21. ditt smink
- Jag använder mascara, det är typ det. Kanske lite puder någon dag.
dag 22. din garderob
- Den har kläder i sig, rätt logiskt.
dag 23. din favoritmat
- Pasta sallad.
dag 24. dethär gillar jag
- När jag vet att mina vänner och familj finns där när något har hänt. och handboll självklart!
dag 25. dethär gillar jag inte
- Folk som är fake.
dag 26. mitt favoritklädesplagg
- Mjukis
dag 27. dethär samlar jag på
- tjena, parfymer kanske. Har över 25 stycken tror jag..
dag 28. det pinsammaste du har gjort
- Kan inte komma på något, för jag själv tycker inte saker är så fruktansvärt pinsamt.
dag 29. denhär dagen
- Har jag spelat 2 handbolls matcher mot skövde hf och brätte, och vi vann båda, mot skövde med 12-15 och mot brätte med 9-23. Ätit på donken och resten av tiden åkt bil typ.

.

Kategori: Allmänt

Jag tänkte skriva lite om handbollen för min del, vad den betyder, hur det går, och hur det är osv.
Jag spelar i ett lag som heter Tibro HK. Jag började handboll när jag var 8 skulle jag tro? det har jag inte riktigt koll på. Men jag startade med att jag stod i mål faktiskt när det var mjuka bollar som man spelade med., och det gick väl bra för min del. När jag väl var målvakt var drömmen att bli målvakts proffs. Men sen när vi började med hårda bollar blev jag bollrädd för dom var så hårda så jag började spela som utespelare. Och det var nog det bästa jag börjat med. För då gick de väl något år, och jag kände som så sjukt bra på handboll, jag hade ett jätte bra självförtroende, och bestämde mig för att satsa på handbollen. Jag får höra av många föräldrar att jag är riktigt duktig och det stärker mig! I flera år så har jag hållt fast vid att satsa på handbollen. Sen så kom det en grej som heter " västgöta " och jag var med där, med typ halva mitt handbolls lag och massa andra spelare från andra lag i västragötaland. Det är uttagningar då västgöta ledare väljer ut spelare. Och det försvann rätt mycket folk rätt fort. Jag började på läger1, och var på läger8 för någon vecka sen. Jag är den enda i mitt lag som är med i det och det stärker mig också att dom tycker jag är bra. Men jag har haft så många skador, problem med vaden, foten, knän, tummarna, tån, benhinnorna, armen, axeln. Och det senaste har varit det med min arm/axel jag var så rädd när jag skulle till rehab center ifall han som skulle kolla på det skulle säga att jag skulle lägga av med handbollen. Men jag skulle träna upp axeln och nu känner jag inte ens av det. Känns riktigt bra. Jag har ett mål i handbollen, och det är att ta mig till landslaget, det är min dröm sen år tillbaka. Och jag ska ta mig dit! Jag är ju inte halvvägs än, men jag ska lyckas ta mig dit, jag är liksom bara 15år nu. Jag är på en god väg iaf. Jag är ju vänsterhänt också, och jag har ju märkt att det är inte så många som är det, så det känns också som ett hjälpmedel hos mig. Jag är ju inget proffs på handboll, men jag kan ha självförtroendet och säga att jag är duktig. Varje match jag spelar sätter jag ett mål hos mig själv, inget jag säger till någon annan förjag tävlar med mig själv lite. Och lyckas jag inte med dom målen jag sätter så är jag inte nöjd. Jag vill/ska gå handbolls gymnasium det är ju rätt självklart och när jag vet vart jag kommer in så byter jag handbollslag för att slippa pendla så mycket från skola oså. Handbollen betyder allt för mig, den sviker mig inte. den finns alltid där, jag slutade fotboll för handbollen och tränade handboll på sommaren istället, betydligt roligare! Det är väldigt mycket handboll för mig just nu, jag tränar 2,5timme på måndagar&tisdagar, ledig onsdag, och 1,5timmes träning på torsdagar, sen har jag med mitt egna lag matcher på helgerna, och så är jag oftast med 96/95 och spelar matcher på helger. De enda dagar jag är ledig är onsdag&fredag om vi inte har match på fredagen. Men jag älskar det med hela mitt hjärta.

Match och planer

Kategori:

Vi spelade match mot Lidköping idag, och vi spelade inte bra alls. Om vi alla hade gett allt så hade vi vunnit. Men istället blev det förlust med 12-15. Jag själv spelade inte bra, men jag var inte ensam om det på planen. Fick in några bollar (5) så på den fronten är jag väl nöjd.
-
Planerna för idag är inte så stora, men vi fårse. Ta det lugnt kanske, har ju trots allt match igen imorgon.. Hörs senare om jag har något att berätta för er!

GLAD, JÄTTE GLAD!

Kategori:

Hela dagen har varit sådär, typ riktigt negativ faktiskt.. Men jag drog in till Skövde med Elise efter skolan, där jag även fick träffa Ellen min förebild. Pratade med henne och självklart som alla gör med sina förebilder tar dom en bild ihop med dom, och det var ju jag också tvungen att göra. Så nu har jag en bild på mig och Ellen, är riktgt glad för bilden!! Tack så jätte mycket!!
Ser rätt dum ut, men var så grymt glad den stunden! :D

Pluggar

Kategori:

Jag har pluggat pluggat pluggat och pluggat hela denna onsdagen.. Men det börjar närma sig sitt slut på detta pluggande idag, känner mig riktigt stolt över mig själv! Ska hoppa in i duschen snart hade jag tänkt mig iaf!
Jag och Tina var även och köpte godis till mig för jag varit så duktig och gjort 40 mattetal i en bok vi fått. Känns extremt skönt!
Men nu ska jag in i duschen och ta en lång fundering, som ni kanske får veta om någon månad.. Hehe

Första dagen

Kategori:

Efter ett höstlov så klarade jag av skolan rätt bra. Skolan kunde inte avslutas bättre än med bad.. Haha älskar att bada i pool! Elise följde med mig hem också. Sen var deten grej på skolan med gymnasie grej, så jag åkte dit och fick reda på mer om handbolls gymnasium. Känns bra!
-
Ser ni någon skillnad? Haha...

glad glad glad glad

Kategori:

Igår var jag på västgöta läger i handbollen, läger 8 var det. Och det kändes som att det gick riktigt bra för mig, är jätte nöjd med min insats iaf! På själva västgöta så spelar jag kant, och i vanliga fall med mitt lag spelar jag höger9. Men det gick bra iaf, så nu får jag bara vänta i cirka 2veckor och se om jag går vidare till läger 9, hoppas hoppas hoppas!! Det är liksom 10stycken som ska bort...!!
Idag har jag 2matcher att spela i Lidköping med 96erna. En mot Lidköping och den andra mot Country så det taggar jag till nu!

Polonäs klänningen

Kategori:

KOM IDAG!!

Hos Elise

Kategori:

Sovit hos Elise 2dagar i rad, mysigt. Igår badade vi i arenan sen var jag hos mig själv för min lillasyster Ellen fyllde 10år! Sen så åkte jag till Elise igen och sov här. Vart riktigt roligt!
Ikväll så har jag handbolls träning, sen sover Pauline hos mig, ska bli skönt att umgås med henne, var ett tag sen vi umgicks känns det som. Men vi hörs!

Bad och träning

Kategori:

Idag när jag vaknade fick jag,mamma,Ellen&Alva för oss att åka till arena badet i Skövde. Så efter vi hade ätit frukost åkte vi dit. Var riktigt roligt. Efter några timmars bad så åt vi mat innan vi skulle hem. När jag kom hem så var det bara 30minuter kvar tills min träning började! Kan ni förstå hur trött jag var innan träningen? Men träningen gick bra sen hade vi styrketräning efter. Nu ligger jag i sängen och är helt slö. Känns riktigt bra att ha höstlov ändå.

dag 15

Kategori: Allmänt

- En bild du aldrig publicerat
Det är en bild mamma tog på mig från konfirmationen. Den är väl fin, redigerad är den också.

Dag med elise&rikard

Kategori:

Idag vaknade jag hos Elise, vi kollade först handbolls match sen då rikard ringde mig, vi bestämde oss för att åka till han, så jag och Elise tog en buss dit. Vi började med att laga kladdkaka, jätte god och vääääldigt kladdig.. Sen så resten av tiden bestod väl till att spela xbox, sjunga, dansa, prata, lyssna på massa musik oså. Har verkligen vart en riktigt rolig dag!

passar på

Kategori: Allmänt

dag 8. en tvserie du älskar
Den får gå till x-factor. Följer det, och tycker det är riktigt kul att se folk som lyckas med sången när jag inte själv gör det.
dag 9. din profilbild på facebook
dag 10. din mobil
Jag äger en iphone4, och trivs riktigt bra med den.
dag 11. ditt rum hur det ser ut just nu
Jag har inga bilder på mina rum, men dom brukar oftast vara stökiga med kläder jag är inte så bra på att städa..Men hos pappa är det rätt neutralt, en lila vägg och 3 vita, lite tavlor, skrivbord en säng.. hos mamma så är det typ tema av newyork, 3 rum i 1 typ, vi gjorde om ett kök till mitt rum. rätt nice!
dag 12. en person du aldrig glömmer
Min kära vän Alfred, som jag känt sen 4an. Helt fantastisk person!
dag 13. en person du saknar
Jonathan Andersson, han är en riktigt rolig killkompis, får mig glad. Men det var ett bra tag sen jag träffade han.
dag 14. det du brukar göra på dagarna
När det är skola på dagarna, så är det ju skolan sen oftast handbolls träning, och plugg. Det brukar vara det jag hinner med. Men på lediga dagar (helger) så kan det vara match, jag träffar lite folk, tar det rätt lugnt. Vissa dagar kan jag bara slappa hemma med familjen.

Trött, sur, du är en bitch.

Kategori:

Jag och Johanna har dömt handboll idag, var lite kul. 300:- får vi var. Sen så fixade jag mig och efter det åkte jag&Pontus och köpte en vinterjacka till mig. Jätte snygg och skön. Ikväll ska jag sova med Elise och det passar något otroligt just nu, för jag är rätt så sur och man blir alltid glad när jag är med henne. Vi hörs

Skolan

Kategori:

Godmorgon!

Kategori:

Skola imorgon

Kategori:

Har varit hemma 2dagar, med illamående så det skriker om det, nej men mått riktigt riktigt dåligt. Men det är betydligt bättre, så hade tänkt mig ta mig till skolan! Ska bli skönt att träffa kompisar igen.

Steg 2

Kategori:

Usm gick sådär, eller vi förlorade alla matcher tyvärr.. Man ska ju inte lägga allt på dommaren, men dom vi hade var riktigt konstiga! Vi kämpade väl på bra, vi mötte riktigt bra lag, men jag hade kul, riktigt kul! Men man åker ju inte ut, så nu är vi till steg 2 istället, känns också bra!

USM

Kategori:

Idag ska jag på usm, är riktigt taggad! Vi ska upp till Värmland med handbolls laget, första matchen är halv 6, kommer bli grymt kul!

Dag 7

Kategori:

- hur ser din framtid ut
Enligt mig, så vill jag ju bli elitspelare i handboll. Så det är ju den högsta drömmen verkligen! Sen vill jag gifta mig, skaffa barn 2 stycken, ha ett bra jobb. Flyttar nog ifrån Tibro också. Det är det jag iaf hoppas på nu.
-
Övrigt, tar det med mysdagen någon annan dag. Var på sjukhuset vid 7tiden förut och hälsade på farfar, han ligger där inne igen.. Och det är lika jobbigt varje gång.. Hoppas han snart är tillbaka på banan igen!

Mysdag!

Kategori:

Idag ska jag på spa med Tina i Hjo! Ska bli helt underbart. Sen ska vi ta en sväng till Skövde och kolla lite, äta mat oså. Kommer ta så mycket bilder jag kan så kommer det upp här senare!:) vi hörs sen

Dag 6

Kategori:

- En vän som bor långt bort
Jag har en vän, som jag lärde känna genom min låtsas mammas familj som bor enda borta i Danmark. Henne har jag riktigt kul med när vi umgås, när man åker färja så stannar man ju i Fredrikshamn (?) och det är 3,5 timme med bil därifrån.. Så sammanlagt bor vi ungefär 8-9 timmar ifrån varandra.
-
Nattorienteringen gick riktigt bra! Jag&Elise tog det på ungefär 1timme och 10minuter det är ju grymt!! Och roligt hade vi. Trillade någon gång, sprang fel oså. Haha! Godnatt, imorgon väntas en hel mysig dag, mer om det imorgon!:)

Nattorientering och grejer!

Kategori:

Gött mos, som rubriken säger.. Idag ska alla 9or på skolan ha nattorientering, kommer bli rätt intressant.. För jag ska ju som sagt ut i skogen med min lover Elise! Vi har sprungit orientering ihop när det vart ljust ute, och kartan är nästan aldrig som den ska vara.. Så hoppas verkligen vi har tur med oss idag och klarar detta! Men kul kommer det nog allt bli iaf! Få se hur länge vi får vara ute i skogen och springa runt.. Vo hörs senare!

dag 5

Kategori: Allmänt

- favoritställe
Det kan ju vara handbolls planen som är mitt favoritställe, där är jag trygg, mår riktigt bra, och har roligt.
Om inte där, så hos Elise, för där trivs jag minst lika bra, och är hur trygg som helst, allt är bra där verkligen!

Bästis

Kategori:

Ska kanske sova hos bästa ikväll, känns bra! Vi är lediga imorgon också, gött

dag 4

Kategori: Allmänt

- i min väska finns
 
Jadu, alltså. Beroende på vad för väska, menas det skolväska så är det väl bara skolböcker, nycklar, pennfodral, tuggummi(oftast), headset.
Men i en väska jag tar med till stan, kan det vara smink, plattång, tröja, tuggummi, laddare till mobilen, alltså det är lite olika. Har inget riktigt speciellt i den iallafall, haha.

Spjutmästarn

Kategori:

Är på hjo-ti-borg, vann spjut! Haha grym tjej här

Dag 3

Kategori:

- Mina kompisar
Det är dom bästa jag vet, jag trivs bra ihop med mina vänner. Vissa stunder kanske det strular till sig, men det löser sig. Jag får mycket skratt med dom, nästan så man viker sig, magkramp oså. Jag har lite vänner här och var, inte bara i Tibro. Man kan va sig själv, och oftast så vet dom ju hur man är som person så det gör saken bara mycket bättre verkligen! Det flesta är glada personer och sprider en riktig glädje av sig, drt gillar jag riktigt mycket! Jag har bara toppen vänner, alla är bra på sina sätt! :)