mohlins

Snart stor fira för elise

Kategori: Allmänt

Elise har just nu kalas, men hoppas på att det snart är slut..haha, för då kommer hon hit och vi ska grilla!
Sen drar vi ut på äventyr skulle jag tro.. haha. Kul ska det bli iaf!
Så härå, vi hörs la inatt eller imorgon + ska försöka ta några bilder ocks men vi fårse! pusshej

GRATTIS BÄSTAVÄN

Kategori: Allmänt


Hela 15 år idag, och det ska firas! puss
jag älskar dig!! du är grym. Denna dagen ska bli toppen!!

hallå!

Kategori: Allmänt

Ni läser min blogg, inget ni undrar!?
Jag har frågestund, förmodligen har jag inte det igen sen på några månader.. så fråga på! haha

FRÅGESTUND

Kategori: Allmänt

höhö.. Vill också ha det, det verkar kul. Men isf så vill jag också ha lite frågor.. Så fråga på, för privata frågar tar jag inte ut på bloggen just sayin! 
Så kommentera detta inlägg, så svarar jag på typ tisdag eller något. THUMBS UP

godmorgon

Kategori: Allmänt

Alarmet var ställt idag, mamma kom upp fråga vad jag ville ha till frukost en macka svarar jag då om ni vill veta. Snart åker vi mot rankås, wihoo! vill hellre sova, men vad gör jag inte för mamma liksom!
(du är skylldig mig en tjänts) ♥♥♥♥

hällu

Kategori: Allmänt

Godnatt. Fått "årder" av mamma att vi ska va i rankås kvart i 9 imorgon.. så uppstigning kvart i 8 skulle jag tro.. men får ju en dag med mamma i skogen, haha mysigt!
Sen har jag lite mer planer för imorgon, men a det kan jag inte skriva ut här.. hihi, för Elise läser ju min blogg och det är om/till henne. Så härå
Godnatt

mycket planerande

Kategori: Allmänt

Med elise just nu! hon fyller ju år på måndag!! och ska va med henne iaf på eftermiddagen/natten hade jag tänkt iaf.. När jag kommer hem får jag väl strunta i, för detta är Elise födelsedag och vi ska göra allt för att få dig oförglömbar! vi har redan gjort en liten lista på vad vi skulle kunna tänka oss göra. Eller jag gjorde en lista hon bad mig så snällt, sen godkände hon den! Så imorgon ska jag få mamma att med mig och handla lite grejer. Hoppas hon går med på det! hihi
Och jag lovar att ta bilder på måndag.. HAHA, om jag kommer ihåg (mobil kameran är sämst!)

idag är jag glad

Kategori: Allmänt





kanske inte idag

Kategori: Allmänt

Fårse om jag ändrar bloggen idag.. har lite bokat idag skulle jag tro.
Just nu? nja inget.. mamma kommer snart hem med skräpmat (pizza) hihi.. yumyum!
Pratade med farmor precis också, ho noch jag har kommit överrens om att man ska skaffa kille när man är 20år för då vet man lite mer vad man gör.. haha, farmor du är grym♥
Men ska ner och duka nu! duktig tjej här!
HÄRÅ

IMORGON (idag)

Kategori: Allmänt

Ska jag göra om bloggen, byta header, fixa kommentar grejen, texter oså.
THUMBS UP

!

Kategori: Allmänt

Varit på idrottsgalan idag. Var roligare än väntat, och jotack jag bjöd på mig. Men sista gången jag är med fotbolls laget, jag är ju vän med alla men det är ju ändå ett fotbolls lag.
Jag vill tacka er alla för fantastiska år och jag har lärt mig spela fotboll. Men nu är det över för mig. Nu slipper ni mig på fotbolls planen, men jag kommer och kollar på någon match lite då och då.
Ni alla är duktiga och jätte stolta över er allihop för vi vann skadevi förra året och att ni är ett så taggat lag!
Tackar er ännu en gång och tack för så otroligt bra år med er i fotbollen.
kramar till er

ida mohlin that's my name

Kategori: Allmänt

Hello readers..
Min dag har bestått av :
1. En lång dusch
2. Lång fixande utan anledning faktiskt.
3. Ätit
4. Skyndat mig till konfan..
5. Varit på konfa i 2 timmar
6. Hem
7. Äta igen med familjen denna gång
8. Hurt film + inköpt chips
9. Kollat filmen
10. Datorn
sen har jag inte kommit så mycket längre på denna dag.
Taggad för friluftsdag imorgon! haha ute i skogen♥
Sen kolla på fotboll med min elise.. mysigt! hoppas vädret är fint. För vi ska kolla fotboll.. haha!

studiedag, yumyum

Kategori: Allmänt

Vi har studiedag idag, och jag vakna vid 9 tiden.. underbart! nä men jaja,
Även fast vi är lediga från skolan så ska jag ha konfa, wiho. Ska sova över med Elise idag egentligen men jag har ingen stor lust till det just nu. (INGET HAR HÄNT ALLTSÅ!) men vi fårse om jag ändrar mig :)
Nu ska jag äta frukost! pusshej!!

där jag hänger min hatt

Kategori: Allmänt

Var ju i stan med mamma idag.. skulle köpa ett par blåa skor.. men vad blev det med det? inget.. dom var inte så super snygga enligt mig&mamma.
Så vi fortsätte iväg till öh.. inter sport/team sportia? vet inte riktigt.. Där vi köpte ett par vita höga converse. UNDERBART!
Tack mamma!♥

Idag ska jag nog bara ta det lugnt, imorgon är det studiedag! så sköööööööönt! så ska träffa min sötiz :PpPp ELISE , hihi, även sova DÄR, okej.. då har vi det bestämt elise :D pusshej
Bilder lägger jag upp sen på något

blir så arg

Kategori: Allmänt

Hahah.. min rubrik? nej, jag är inte så arg direkt.. Men ville väcka lite uppmärksamhet så ni tror säkert att jag är arg.. hih!

Idag har jag vart i skolan.. haha, och jag har lyckats att skada mig. Fantastiskt kul !
Förklarar senare i detta inlägg!
Har även vart med Elise en kort stund, men på den korta stunden hann det hända något otroligt mycket! HAHAH. inget jag tar ut här.. för roligt för er läsare!
Sen har jag lämnat lite konfakort till några. hihi, ätit glass+godis. imorgon SKA jag ut och springa!

Och till min skada.
Idag på gympan skulle vi spela vollyboll.. något fantastiskt kul.. (fast nej.)
Det gick inte så bra för vårat lag, haha.. men jaja, sen fick André (en i andra laget, går i min klass) tanken att ta i allt va han har och bollen kommer mot mig. Jag tar fram handen och bollen kom rätt där på och jag fick så jävla ont, handen typ böjdes.. :( och nu har jag fortfarande ont. Det är på min vänsterhand, och det värsta är att jag är vänsterhänt.. Jag gör ju typ llt med vänster handen, lyfter saker, skriver med den, smsar med den osv.. Det suger, men jag kan röra den lite grann iaf men inte böja den eller lyfta tunga(?) saker. :( Men hoppas det går över väldigt snart!
hörs la senare

FÖRE & EFTER

Kategori: Allmänt

Före:

Efter:


Före:

Efter:


och nu.. GADEROBEN!
Före:

Efter:


Något sjukt nöjd med min insatts.. får se hur länge jag kan hålla det rent bara..

FÖRE & EFTER

Kategori: Allmänt

städat mitt rum&gaderoben idag. nöjd!


och nu.. GADEROBEN..

Riktigt nöjd med min insatts.Få se hur länge jag håller det rent.

you made my day

Kategori: Allmänt

Haha, min hund är galen.. den var inne i mitt rum och höll på att låta en massa utan att jag la märke till det så värst mycket.. sen tittade jag på den och den bara typ hoppa på mig när jag satt i stolen och ville mysa lite.. haha, sen sluta jag klappa han då tar han tassen och river mig i ansiktet.
Nu ska jag till mölltorp och äta mat med familjen!
pusshej, hörs ikväll

ojojoj

Kategori: Allmänt

Jag är redan orolig för mitt gymnasium val, och jag ska söka om typ 1 år.. känns något otroligt bra, har hittat ett borta i göteborg som verkar något otroligt bra! + att det är öppet hus den 8maj som jag kanske ska åka till med pappa&Tina. Men vet inte.. hoppas på det iaf!
Jag vet ju nu att jag ska söka handbolls gymnasium iaf. Men vart vet jag inte..
-
Ska även söka sommarjobb iår och tjäna lite pengar som jag kan leva på ett tag!
systeryster är ett ställe där jag vill sommarjobba, där med glass grejen (tibro bor borde fatta)

set it off

Kategori: Allmänt

Trött trött trött trött trött trött trött!
Skolan var seg, men ändå rolig. skumt (?)
Snart kommer Tina och hämtar mig, nu är det pappa vecka. För er som inte vet, byter jag&pontus hem varje fredag. haha, en vecka i tibro en vecka i hörnebo så fortsätter det så. Och det funkar jätte bra tycker jag! (endel med skilda (stavning) kan tycka det är jobbigt. men inte jag! 
Ellen ska på disco idag, och som vanligt så får jag låna ut mina kläder som är lite för små för mig eller mina magtröjor som sitter som en vanlig tröja på henne. haha, sött!
+
Alva min andra lillasyster kom igår till mig var typ jätte glad och sa att hon skulle leka med en kille idag efter skolan som hette Simon och var jätte glad! söt lillasyster! så ikväll måste jag ringa hem och fråga hur det gick på daten. Hörde ju av Ellen att dom vart tsm men han gjorde slut för han var kär i någon Stina. Men man kan ju alltid hoppas för Alvas skull att han blir kär i henne igen så vi här hemma får träffa han! (hihi)
Sugen på typ vindruvor, sugen på att springa,men inte i detta väder, sugen på att ströga runt med min bror, sugen på sommaren, sugen på att bli brun, sugen på att ta konfirmation, sugen på spela handboll, sugen på att fylla år, sugen på navelpiercing. HAHA. pusshej nu ska jag sluta skriva. vi hörs!

go värk

Kategori: Allmänt

Känns i benen, för att va ute och sprungit igår och idag spela kant ett bra tag och bara springa fram och tillbaka känns lite nu, lite stelt så att säga.
och imorgon ska jag även ut och springa igen, kanske en längre tripp denna gång? vi fårse vad kroppen har att erbjuda och hjärnan.
Ska dra mig mot sängen nu, kommer sova bra inatt! vi hörs imorgon sötnosar


cool tjej, a jag vet typ.

JAAAAAAAAAAAAAAA

Kategori: Allmänt

NI FATTAR INTE VAD GLAD JAG ÄR!!!
Mamma smsa mig i skolan förut att dom ger mig en andra chans att komma med i västgöta lägret!!!
Jag kommer till ett läger som är 4-5 maj, snart alltså.. Där det är ett fystest.. fyfan säger jag bara men här jag slitas så jag inte kan gå tillslut! ÅHHH.
Amanda gör mig inte mer taggad alls.. nene.. (min brylling) hon har själv vart med oså så hon berätta för mig hur sverigecupen och allt var.. vill verkligen komma dit! SÅ SKA VERKLIGEN KÄMPA SOM ETT DJUR FÖR SIN MAT! (typ)
-
Vi vann matchen på dom gamla också! haha.. kul var det! och min mamma stod i mål, och fick höra att jag gjorde 5 mål av henne, och hur många skott sköt jag? jo 6, så jävla stolt! jagmissa på en straff men fick returen och gjorde mål på det.. hihi!
-
Även klänningen till min konfa har kommit, så fin är den! och åhhh.. jag var så söt i klänning.. haha! bild kanske kommer upp någon dag! vi fårse om jag vill visa hur den ser ut innan min konfirmation.. kanske!

SNART

Kategori: Allmänt

Drar jag iväg på föräldrar match!! haha, ska bli så grymt roligt! efter det så ska vi äta smörgåstårta.. MUMS säger jag bara!!
Är sjukt taggad, detta är sista matchen med laget tror jag, sen kommer vi ju blandas med äldre nästa år :( men det ska även bli kul! Men nu får vi ta och vinna denna match tjejer så vi krossar föräldrarna stort! mohaha
Ska snart dra iväg, får bli en promenix bort till sporthallen så måste typ gå nu tror jag!
TJAO, hör av mig ikväll

need some help

Kategori: Allmänt

Jag var ju som sagt ute och sprang förut, skönt!
nu för tillfället sitter jag och pratar lite med Rickard, och lyssnar på världens underbaraste låt..
Carly Rae Jepsen – Call Me Maybe
Hihi, älskar texten, själva låten, rösten osv..
+ är as hungrig! ikväll blir det a.. svårt att förklara.. men ja, kan väl ta någon bild och sen lägga upp här!
Vi har bokat in en tid att äta också.. halv 8, hur långt kvar som helst ju!
Funderar lite också..
Jag har ju lagt fotbolls skorna på hyllan (jag har slutat för er som inte fattade)
och mamma undrade om jag ville med fotbollslaget på idrottsgalan. För vi vann Skadevi cup förra året. Och det var något med det, så om jag ville vara med dom. För deras fotbolls tränare hade frågat om jag ville vara med.. Vad tycker ni? jag vet att några i fotbolls laget läser min blogg, så NI får jätte gärna kommentera eller kontakta mig om det. För jag har en känlsa på att om jag hänger med så kommer jag bli lite forever alone..

härå

Kategori: Allmänt

nu ska jag träna lite kondis.
Även om jag inte är hel frisk än, orkar inte vänta längre.. suttit still i över 1 vecka. Så nu ska jag sluta sitta still.
HEJDÅ HÖRS SEN

du läser detta nu

Kategori: Allmänt

Så sugen på att ut och springa,ni fattar inte.. hemskt, vart det hela veckan typ.. men a, tanken är väl den att jag ska ut fredag och springa lite?
Mitt nyårslöfte också, lära mig sjunga.. ja, jag jobbar på det iaf! vet inte om det går så bra då, men ja.. jag övar lite då och då framför datorn, spegeln osv.. och hos mig låter det bra. haha
Min konfa klänning kommer snart också! eller förhoppningsvis min konfa-klänning, vi fårse hur den sitter osv.. 

Skolan idag var väl som alla andra skoldagar? a.. ni vet ju hur skolan är/var. 
Just nu, läser runt på lite bloggar oså.. funderar på att inskaffa en frågestund, men vet inte. 
& lite avundsjuk på min snygga vän Linn som tagit navelpiercing. åhh.. vill med ha det! (Engla tog i måndags, Emilia tog för ett bra tag sen, Amanda har också tagit) sen är det säkert fler.. men vill med ha!  

home

Kategori: Allmänt

Har vart med Pauline hela dagen! bilder kommer imorgon. Har haft så underbart kul!! nu känner mig jag lite bränd i ansiktet efter att vi solade. yumyum! LOVEIT
Tack så mycket för den här dagen Pauline, mycket skratt. och våra sminkningar.. ehm, ingen av oss va så speciellt grymma på det. Puss på dig gullet.
Nu är jag hemma, och ska snart gå och sova hade jag tänkt!

tackar

Kategori: Allmänt

Lovade bild på armbandet jag fick av min söta kära vän Lina Ward! åhh.. sikken underbaring säger jag bara!!



och dagens på dagen :



kvällens :



och mitt inköp med Elise :

haha

Kategori: Allmänt

Nu har jag insett att det ser väldigt konstigt ut när folk ska kommentera min blogg.. knappt så att jag förstår..! jaja, det får jag väl ta och försöka mig på att fixa.. är ju inte sådär super påde där med design direkt, med koder och blablablaaaa.. usch, får ju ont i huvudet av att bara tänka på det.
Snart ska jag hitta på något med Elise! det regnar dock ute, menmen.. det får gå!
Lyssnar just nu på glad musik, åhh.. längtar till sommaren massor när jag hör min spel lista.. MUMS dock spelar jag typ sönder vissa låtar som jag verkligen älskar nu.. jaja

get your ass back home

Kategori: Allmänt

Öhh.. ska väl plugga snart.. lite engelska oså. kul.
Men vad gör man inte för skolan liksom?!?! :P
skriver med pauline lite på fb chatten för tillfället & lite ida. Jaja. Ikväll kanske det blir att träffa elise lite, och ta en dusch.. är sjukt sugen på att ut & springa, men får jag det? nej. Måste bli HELT frisk.
Har även fått ett armband av Lina, tack! lägger ut bild på det senare idag! lovar. kanske även en dagens outfit(?) vi fårse. sjukt sugen på godis så ni vet fattar inte alltså!
+ Denna veckan kommer min konfa klänning, taggad över att se hur den ser ut på o massa.. MUMS
+ mitt bankkort, mamma slarva ju bort det.. så hon fick faktiskt gå till banken och beställa ett nytt åt mig. hihi
Även så har jag&mamma startar familjekriiiiiiig.. mohaha, vi ska spela i vårt handbolls lag spela föräldrar match, och då ska mamma vara med.. och nu startar vi familjekriiig pga det.. HAHA. LIV OCH DÖD, men jag har sagt till henne att hon ska krossas.. ha-ha

bild från typ förförra julafton.. hihi, jag&mamma!

godnatt

Kategori: Allmänt

rubriken talar

sliten

Kategori: Allmänt

Blir inte frisk alltså.. störande. Jag har kläder på mig också för att hålla mig varm.. men nene,
Jaja, saken gjorde inget bättre när jag följde med mamma och kolla på fotbollen. Kolla inte klart, men ja.. förlust märkte ju både jag&mamma att det blev. Synd!
om drygt 1 timme ska jag dra mig på gudstjänst.. wihooo, något jag verkligen är sugen på när man är förkyld & hostar..
pusshej

JAAAAAA

Kategori: Allmänt

Hitta låten på spotify som dom spelade när jag var med i landskampen, och direkt får jag upp när vi står på led och ska springa in.. YUMYUM, GLAD!
Gym Class Heroes – Ass Back Home - feat. Neon Hitch 
BÄSTA LÅTEN
BÄSTA MINNET
BÄSTA DAGEN
BÄSTA HEJARKLACKEN
BÄSTA STÖDET

O M G, tja typ

Kategori: Allmänt

tjalabopp

Kategori: Allmänt

Tillbringade hela kvällen igår med Elise, fantastiskt kul!! älskar dig bbbbbästavän
dagens planer? :
äta pannkakor till frukost.
Kolla dm match, hörnebo spelar, ska kolla med mamma.. (jag har slutat fotboll, men det laget jag spela i ska spela)
Gudstjänst -.-
haha..
hejdå, nu ropar mamma att maten är klar!

forever alone

Kategori: Allmänt

Just nu är det jag som är forever alone.. ärligt!
Skit fint väder ute, men har ingen lust att gå ut när jag inte har någon att umgås med.. de flesta kollar isrevyn, andra är inet hemma, och endel kan inte, kul..!
Väntar på Elise, hon kolla isrevyn, men ja som sagt.. den är klar om mer än 1 timme.. åhhh..
Men lyssnar på en låt som jag har ett helt otroligt minne med..
Puls - DOPE ft. Ole Henriksen
Den låten spelade dom upp när jag var med i landskampen i Danmark på cupen, och då var jag något otroligt glad när jag fick vara med där på planen! MINNE
Ser att grannarnas små pojkar är ute och studsar studsmatta i t-shirt vädret måste va kanon! Men jag som är lite sjuk så ska jag ut så får jag ha jackan på mig..

thumbs up typ

Kategori: Allmänt

Fikat oså för Fredde (låtsas pappa) , mysigt.. och fikat blev även min frukost! MUMS
Sen ser jag att jag har ett missat samtal från någon okänd, skriver till den och frågar vad den ville.. Då var det Evelina Lundgren? prata med henne, för det som "hände" igår. Den tjejen har vett i huvudet iaf! det var inte jobbigt eller något att prata med henne, haha.. tyckte den var kul istället.
Det som hände igår?
ni vill förmodligen veta det med, jag, Elise, Pontus&Simon åkte till Hjo som sagt, åkte förbi Betils hus, jag skulle pratat ut med han men så ville han inte det. Så stod Pontus kvar med bilen utanför ett tag ifall han skulle ångra sig men sen drog vi. Som jag ser det, kanske det inte var så super allvarligt egentligen, MEN det tyckte dom i Hjo så därför ringde Evelina till mig och prata med mig. Hon ville inget illa eller så det var ju skönt.
För mer detaljer? kan ni ju kontakta mig på fb chatten eller skicka iväg ett sms.

Ikväll blir det övernattning hos Elise! hon tar risken att bli förkyld.. hihi
Måste även fixa mig, även Fredde har sagt att jag var fin i håret (oseriös) haha.

glad!

Kategori: Allmänt

Drog ju ut, men blev ingen övernattning för några anledningar.. men vi sover imorgon istället. hihi.
Men jag har iaf åkt bil med Pontus, Elise & Simon hela kvällen.. och fy satan va kul jag har haft det! underbara alla 3 verkligen! Vi har inte bara vart i Tibro utan en tur i Hjo också.. och, tjaaa... haha, går inte in på detaljer. Nu är jag rätt trött om jag ska vara helt ärlig, så får ta och sova snart tror jag.
Men min dag har varit så super bra idag! åhh, älskar oturs dagar, dom kan inte bli bättre, haha. PUSS PÅ DOM.
Mer bloggning imorgon, snart drar jag väl mot sängen för en liten tupplur tills imorgon då det är nya tag och min låtsaspappa Fredrik fyller 41 år, då ska jag gratta han! :D

fredag den 13de

Kategori: Allmänt

Alla har ju någon slags otur av något sätt säkert, vad vet jag? men det sägs ju att detta är en oturs dag.. blablablaaaa... min bror fick körkort idag, vilken otur? öh, nej? RENA RAMA LYCKAN JU
Vi hade en snygg vikarie på gympan, skolan har gått snabbt, jag har vart i skövde, min dag har varit kanon. Så tjaa..
Oturen idag har väl vart att jag än så länge inte fått någon otur.. (vilken otur..)
THUMBS UP, love life!

live my life

Kategori: Allmänt

Jag har rött hår så ni vet. hihi, älskar det! har velat ha det sen typ ömh, tjaa.. december kanske? men sen har det krånglat lite men NU, nu har jag det! SKET SNÖGGT
+ har en bild jag tänkte visa er sen, älskar den totalt.. man blir så glad av den!
Ikväll kanske jag nanar hos Ellan :P höhö! Har bara inte pratat med mamma än.. haha, men det går säkert bra! thumbs up :D

HERÅ

Kategori: Allmänt

Drar snart till skövde med Elise! vi ska till kavelbro.. höh, vad ska vi hitta på? ne min bror har precis fått körkort så jävla stolt över han!!!! Så vi åker till Skövde för att åka med han hem sen.. hihi (a)
Ska väl snart bege mig iväg, bussen går om drygt 30 minuter! pusshej,
färga höret igår, eller mormor gjorde det! mer om det senare

följ mig

Kategori: Allmänt

på instagram förresten!
heter : idamohlin
HAHA, det har ju kommit ut för oss med android, så jag skaffade det. så FÖLJ MIG DÄR!

snart frisk

Kategori: Allmänt

Halsen är fortfarande ett litet fel på, lite hes men inte lika ont längre, huvudvärken är typ helt borta och jag känner mig tillräckligt stark nog för att ta mig till skolan imorgon.
Så om jag fortsätter att må bra imorgon så ska jag även ta en tripp till Skövde och inhandla hårfärg (vilken färg? hihi.. får ni se imorgon) och ska kanske även träffa Jonatan han ska iaf göra mig sällskap isf så jag slipper gå själv.
Förhoppningsvis köper Pontus&Sarah med toffifee till mig! glad tjej isf.
Min dag här hemma har bestått av lite sovande, läst bloggar, kollat filmer + tv pogram, inte ätit så mycket. Men imorgon ska jag till skolan, usch va tråkigt det är att vara hemma.. men haft lite sociala vänner på sms/chatt så har klarat mig bra + 2 hundar så har inte vart helt själv.

snurrar

Kategori: Allmänt

Ska försöka ta mig &/ min huvudvärk till lite pluggande, lycka till!
För er som undrar, har jag fortfarande halsont och huvudvärk, men inte så ont i magen längre det är ju bra. Ska snart ta en alvedon tror jag. Sen plugg, och sen tror jag att jag för min del får ligga på soffan och somna lite sen hoppas på att det börjar bli bättre.
Vi hörs väl sen. pusshej

i'm back

Kategori: Allmänt

Jag är tillbaka, kom hem igår men var så sjukt trött så orkade inte blogga. Nu ska jag berätta om hela resan!

På torsdag satt vi på bussen mot Göteborg, det var roligt. Vi hann inte ens komma till Göteborg innan första skadan. Linn spräckte Johannas ögonbryn, men det löste sig.
När vi kom fram fick vi vänta ett jävla tag för att lämna väskorna i typ några burar? usch va lång tid det tog. När vi kom på färjan så a satt vi bara där och som sagt åksjuk, så ja va en liten tung resa. När vi kom fram fick vi vänta på väskorna ännu en gång. Sen fick vi sätta oss på en buss till dit vi skulle sova. Rätt mysigt men väldigt stort rum fick vi.
På fredagen var det första matchen, och det blev vinst + uppstigning tidigt. alltså vi var inte med några killar, vi va mest med vårat lag bara. Sen senare på fredag frågade min tränare ifall jag ville vara med i landskampen! FATTAR NI VILKEL GREJ?! ska berätta va det är.
Några ledare tar ut runt 12 spelare från olika lag, och sen lägger ihop dom spelarna till ett lag och så möter vi ett annat sånt lag. och vi var 4 svenskar och 10 tyskar och vi mötte danskar. Vilken upplevelse, jag drömde om det innan jag åkte till cupen att få vara med där och det fick jag också! dock inte så kul, mycket egospel. Jaja, vinst för våran del iaf. 22-18 tror jag?
Efter den matchen var det bara hem och sova, var jätte trött.. Vårat lag kom i a-slutspel.. men förlorade första matchen och åkte ut mot ett riktigt bra lag.. och ja började gråta.. jag erkänner. Men bara några minuter kommer Gurk (våran tränare) och frågar om jag & min kära vän Lisa om vi ville spela med 95:orna och ja det gjorde vi, dock en förlust. Sen var det bara för oss att kolla på handboll. Jag spenderarde hela min lördag med Lisa, brukar inte umgås med henne, men vi hade riktigt roligt faktiskt! På måndagen var det bara finaler så det satt vi och kolla på. Sen skulle vi hem igen till Sverige.
När vi väl kommit på den där båten, och kom iväg en bit på vattnet så blev jag riktigt åksjuk & även elise.. så fanns det inte direkt så mycket plats, så vi får ta en plats på golvet och sova på varandra. Men de var också okej. sen gick vi runt på båten, kunde knappt gå utan att se helt onyktra ut om jag ska vara ärlig. Sen bussresan hem låg jag mest och sov. Sen när jag kom hem igår kände jag mig inte så super bra. Försov mig idag, men kom fortfarande i tid till skolan, var med 2 lektioner sen fick jag dra hem, huvudvärk, halsont som ini helvete, och magont.. blir inte skola imorgon heller.. så blir plugg hela dagen + en massa sova & halstabletter och lite alvedon skulle jag tro.

tjao

Kategori: Allmänt

hah, rubriken?
SNART DRAR JAG!
Farfar kommer klockan 07.00 och hämtar mig.. åhh, hinna träffa han också innan man drar. Älskar han något otroligt ska ni veta!
Sen kommer jag till bussen den jag har hela laget (nästa) endel hänger inte med -.- .
Jag håller på att fixa mig just nu och detta kan bli sista bloggningen innan jag drar också. Jag kommer hem på måndag, håll ut! förmodligen har jag också lite bilder med.
TAGGAD SOM FAN, även ätit en åksjuks tablett, yumyum.
PUSSHEJ kära läsare, nu blir tibro SVERIGE av med oss. hihi. Musiken är även på så man blir ännu mer pigg. Men ska kila iväg, farfar kommer om 40 minuter. pöss

tjolahopp

Kategori: Allmänt

Mitt humör är på topp! jag vill ut och springa, men ingen bra idé.. lär ju typ trilla på skosnörerna (igen) trampa snett, bli sjuk, få ont i benen, vad som helst.. haha, så jag skippar faktiskt det. sparar kräfterna tills på fredag för då blir det lira HANDBOLL!! åhh, ni fattar inte hur mycket jag längtat efter denna cup!! tänk att vara hemifrån i 5 dagar, och lira handboll kolla handboll, äta dansk mat, yumyum. TRÄFFA ISABELLA min saknade lilla tjej. krama henne. åhh! Detta är höjdpunkten på detta året! haha.
Jag stor älskar handboll för er som inte har fattat det. hihi
Bilder från katrineholm cup.
hoppas ingen blir sur. haha, oc hoppas detta är okej för er också! man får bjuda på sig själva♥


Lisa jag tycker om dig jätte mycket!

taggad till 1000

Kategori: Allmänt

Morgonen började bra, typ packat klart. Ikväll ska jag & mamma åka och handla sallad till mig som jag kan äta på färjan. Hon har även inhandlat åksjuks tabletter så jag ska klara mig på bussresan och båtresan och inte må allt för dåligt. Har ju hört från andra att det ska blåsa? usch.
Men jag är så grymt taggad, för möta lag som man ALDRIG mött förut, ta ut sig totalt på matcherna, MUMS längtar! tillbringa 5 dagar med det underbara handbollslaget, som det alltid finns så mycket skratt vid. Få nya vänner, höra annat språk, gå sig på lite engelska språket om man ska prata med någon annan. Hihi, fast jag förstår ju danska & lite tyska, norksa? hmm.. jadu, det vet jag inte kan väl inte va så svårt. Men så kommer de där finska, haha. Finns inte en chans att dom finska lagen börjar prata med mig. Jag blir som ett ? . haha.
+ att min familj följer ju med, så dom kommer jag ju inte sakna. jo kanske dom små Ellen&Alva dom följer ju inte med, och mina kära hundar. Men dom kommer jag hem till på måndag! wiho♥

godnatt

Kategori: Allmänt

GRATTIS LINA, 15

Kategori: Allmänt

Idag fyller en jätte fin vän till mig år!
Så tänkte hon kunde få ett eget inlägg här på bloggen från mig.
Grattis Lina, du är en fantastisk vän! kramar till dig♥♥♥

pontus mohlin♥

Kategori: Allmänt


Med detta inlägg vill jag berätta för min bror hur mycket han betyder för mig.
Han hjälper mig när saker blir svårt, han peppar mig och säger att jag klarar saker. Han erbjuder sig att göra saker för mig så att jag ska må bra.
Förut för jätte längesen ville jag inte ha någon storebror för han gick mig på nerverna så otroligt mycket, men det var en period. Nu, är han bäst. Han är världens bästa storebror, om ni bara visste. När vi sjöng med varandra, ute och gick, din födelsedag, vi gick några dagar innan och hade en kris med vad vi båda skulle ha på oss.. Han kollar på mig när jag spelar handbolls matcher, han vet nog inte vad det betyder för mig. Att han ska med till Danmark för att kolla på mig när jag spelar handbolls cup från torsdag-måndag. Det betyder otroligt för mig att han kommer stå där varje match och kolla på oss när vi spelar handboll.
Jag vet inte vad jag skulle göra utan han, med allt hans stöd till mig. Veta att han bryr sig, frågar saker när han ser att något kan vara lite fel. Då hjälper han mig. När jag gav honom en tröja jag själv hade sytt i slöjden, sen säger han inför sina kompisar till mig att den var jätte fin och gav mig en kram, då blev jag hel tårögd och kände att min bror är världens bästa person♥ du är så omtyckt av mig. Dig har jag haft med mig hela mitt liv. glad över det.

 

dagen som blev grym

Kategori: Allmänt

Haha, idag.. hade så grymt roligt alltså. Först drog jag mig mot Pauline, gjorde lite cover, snacka engelska sen drog vi på det där mötet som inte va så tråkigt som jag förväntade mig, sen hem fort som f*n och äta och sen iväg till sporthallen igen för att åka med till matchen. dck en förlust 24-20. Men bra spelat tjejer!
Nu kom jag hem, och då fanns det chips i skåpet som jag fick ta lite av sa mamma.. hihi.
Imorgon står det : PACKNING
på listan, för det fick jag ju inget gjort.. upps.

Dagens

HISSAR

Kategori: Allmänt

Åhh, något jag verkligen vill hissa.. Det är såna man inte pratat så mycket med, och typ sen visar det sig att dom är hur härliga personer som helst! Idag har jag pratat med såna som är jätte trevliga, blir så glad! 
Hissar : Nya vänner som är hur härliga som helst!
Min dag har börjat något otroligt bra!!

Glad idag

Kategori: Allmänt

Hej! idag humöret mycket mycket mycket bättre!
Börjar morgonen med att gå in i min brors rum prata lite med han, sen får jag syn på en godispåse.. mums.
Sätter igång datorn, och sätter direkt igång Justin Biebers låt "boyfriend" så grymt bra låt.
Även idag ska jag umgås med Pauline gör dagen också till en succé! Idag ska jag bara vara och göra det jag känner för.

jag bloggar

Kategori: Allmänt

Nu ska jag ta mig mot sängen. så godnatt.
Vill tacka Elin för dem ord du sa till mig, vad som var rätt och fel. Även fast vi inte känner varandra så bra, du är en bra vän! kramar till dig♥
Men godnatt. vi hörs imorgon! eller nej, senare idag.


no, inget fakesmile! kommer aldrig komma något "fake smile" som alla kallar det från min sida iaf. Jag är lycklig bara jag har familj&vänner. så varför egentligen klaga. Inget allvarligt har hänt mig som det har gjort för vissa andra.

sur ida

Kategori: Allmänt

Vill tacka min bror för att han finns.
Tyvärr fattar inte endel folk det, åhh.. blir så jävla sur ärligt (ursäkta mitt ordspråk) När man säger " han/hon ska inte lägga sig i mellan er 2 " och sen sitter samma person och säger vad man ska göra och inte göra. alltså, vad är det för stil? han sa precis att man inte skulle lägga sig i. shiit.
Jag blir bokstavligen : S U R
Jag orkar inte med sån där skit alltså.

HEJ :D

Kategori: Allmänt

Jag fyller ut min blogg lite just nu.. hihi, liksom har ju precis skapat den och har inte alls många inlägg..
Kan berätta om min dag imorgon hur det ser ut..
Ska börja packa inför cupen vi ska på i handbollen i Danmark som vi åker iväg på i 5 dagar. torsdag-måndag.
Sen ska jag träffa Pauline och vara med henne, sen blir det in till Skövde där vi ska spela match. dock ska jag bara kolla på. Men ska allt heja på! sen är det nog bara hem och ta det lugnt och se så man har med allt till rödspette (cupen). Längtar något otroligt till den. Det är klister cup, alltså det är klister på bollen, fårse hur det går.. vi har inte tränat så mycket med det.. men kul ska det bli iaf :D
Även på pappas sida, hans fru har fixat att hennes närmsta typ i hennes familj som jag även känner kommer och kollar på mig. dom har hyrt stuga och allt. Så super glad, kommer få träffa en fantastisk lite tjej som heter Isabella. Underbar är hon!

wiho

Kategori: Allmänt

Min kväll tillbringade jag med Elise på en cykel. Där vi prova lite nya cykel stilar och fyfan va kul det var, sen får man ta de blickar man fick. Men vad gör man inte för att ha kul liksom? haha, från att vara besviken till ett så bra humör att bara skratta. Mycket hände denna kväll och jag har haft något otroligt kul.
Nu står väl sängen på listan, men a vi fårse hur det blir med det med min piggmusik i öronen.
Elise vill berätta för dig att jag älskar dig♥

gammal bild, från förra vintern i think?

drar iväg

Kategori: Allmänt

Nu ska jag göra något med min måndag. åhh. jag har tråkigt just nu, men jag måste komma på något att göra faktiskt, åka någon stans? fkortet vart är det? vem gör mig sällskap o massa. shiit, inget planerat eller någon koll liksom. ut och springa? nej. för lat just nu.
Hejdå nu ska jag använda fantasin lite.

Jag dissar för första gången

Kategori: Allmänt

 

Hej, så jätte glad över att ha fixat till bloggen lite iaf. Kunna skriva av mig här och allt.
Först kan jag ju börja med en diss,
Idag skulle jag träffa en kille (inget namn, närmaste vänner till mig vet vem det är) han sa till mig typ förra veckan kanske? att han skulle komma till lilla tibro för att träffa mig. Jag har vart hos han 3 gånger. Så idag smsade jag han, fick inget svar. det gick typ 2 timmar eller något? sen drog jag hem till Pauline och pratade lite med henne och Emil. Sen fick vi för oss att vi smsade han från Paulines mobilen och kolla om han svara på hennes sms men inte mitt. Så tog det bara någon sekund så fick hon svaret " Hej, vem? " sen frågade Pauline varför han inte svarade på mitt sms.. så svarar han " Jag vaknade precis "
Sen skrev jag till han, då säger han att han är med några och att dom kom hem till han. En stor besvikelse på han och en fet diss på det där. usch.

varför jag gjorde en ny

Kategori: Allmänt

Blogg, därför att på förra som ni kanske märkte kunde jag inte lägga upp bilder. Därför skapade jag en ny blogg, och har även fixat design oså själv. Jenny hjälpte mig med något jag krånglat med först så jag kunde fixa allt annat så tack så jätte mycket sötnos!
Dock inte riktigt klar än, men fixar med det mer ikväll.