mohlins

vi klarar vad som helst

Kategori: Allmänt

Skolan var helt okej, vi var ju i Karlsborg hela efter middagen och vill tacka Alicia för hon ville gå med långsamma mig, haha (träningsvärk i benen) gillar den tjejen något otroligt så fin vän!

Ikväll ska jag tillbringa min kväll hos mitt allt & även sova där, ska bli jätte roligt! vet inte hur längesen det var jag sov hos henne, kameran åker ju självklart med! Vi ska även handla inför frilufstdagen imorgon där min kamera också åker med och jag ska ta lite kort! om ni inte förstår så ska jag sova hos Pauline♥ ska nog snart dra mig, iväntar bara att mamma ska komma hem så jag kan säga hejdå till henne också, pappa vecka imorgon :)

man lär sig efter sina misstag

Kategori: Allmänt

Var ju och bada hos Elise, 30grader i poolen och jösses vad skönt det var! lärde mig dyka från haha typ tredje trappan från hennes pool.. vågade mig inte längre upp, rädd för att jag gör magplask, mahaha! Detta var ju även premiär doppet för iår i hennes pool och vi kommer nog tillbringa mycket tid där, hahah
Nu ska jag snart sova, kommer sova skönt inatt efter vårat badande.

IDAG SKA JAG

Kategori: Allmänt

LÄRA MIG DYKA!!!!!!
Snart kommer Elise och hämtar upp mig, och vi ska vidare till henne för att bada i hennes pool! Inviga den för iår!! Ska bli fruktansvärt roligt, och eftersom jag inte vet hur man dyker, så ska Elise lära mig det igen! hihi så glad! Jag tror jag lämnar kameran hemma faktiskt, vågar inte riskera att den blir blöt och går sönder efter bara några dagar..
Första doppet för mig utomhus för iår också, haha.. (jag är en rät stor badkruka om jag ska vara ärlig)
Men nu ska jag packa klart bad kläder oså, vi hörs ikväll! hihi

godnatt

Kategori: Allmänt

bloggar dåligt

Kategori: Allmänt

Har inte haft tid om jag ska vara ärlig, eller inte orkat sitta vid datorn. Men konfimerade mig ju häromdagen (söndags) laddar upp bilder någon dag om vad jag fick.
Annars då? jo jag mår bara bra, går bättre med tabletterna får dock inte träna handboll denna veckan ut, sen börja försiktigt nästa vecka. Men ska ändå på träningen ikväll och vara med på det jag kan (alltså fysen) om vi ska springa deklart. Var även i Skövde igår och handla ett par shorts & en ny jacka. Nöjd, kommer även bild på det. Skolan är seg som bara den vill ha sommarlov!!!
Menmen, har några lediga dagar då och då också så det blir skönt med dom. Hejdå nu börjar jag göra mig iårdning för träning

haha

Kategori: Allmänt

Jag skulle gå upp kvart i 7, och vaknar 10 i 6.. så snart kanske jag drar in och duschar. Känns bra! För idag konfimeras jag, som jag längtat!
Och ni tänker kanske, hur jag kan vaknat automatiskt nu, men jag har 3 rum i 1 typ, och där jag sover finns det ett fönster som solen skiner in i varje morgon den kommer fram.. och det är ett litet fönster som solen går rätt in i mina ögon. ;)
Vi hörs ikväll, men kanske lite bilder från konfirmationen! byeee

snart är det dax

Kategori: Allmänt

1 LITEN DAG KVAR SEN KONFIMERAR JAG MIG!
Ska bli skönt för att :
* Slippa ha 2 timmars träffar med konfa gruppen varje onsdag
* Slippa gå gudstjänster
* Få presenter
hahaha, det 3 höjdpunkterna!

För tillfället pratar jag med Elin, fantastisk vän! ♥
Maten idag bli pastasallad, mums!!

Ska även sätta fast nya lösnaglar idag tror jag inför att ha det imorgon. hihi trevligt för mig!
Men vi hörs senare idag små läsare! puss&kram

don't wake me up

Kategori: Allmänt

Hejsan!
kom hem runt 10 i 12 precis för typ 20 minuter sen. Har vart ute med Elise och vi fikade först vid storica med en filt + glass, sen blev det läskigt så vi satte oss på bron i Tibro. Har haft super kul. Vädret idag har ju även kanon så idag har jag vart ute och solat och visst har även jag fått färg! mihi! orkar inte ta dagen i detaljer om jag ska vara ärlig, ska snart ta en tablett också för armen..
Lyssnar till lite musik just nu, blir så glad av det!
Har ont i magen också, klagar på tabletterna tror det är deras fel.. mohaha
Snart konfimeras jag också! jag längtar som jag vet inte vad, ska bli så roligt!! :D uppskattar verkligen att Elise&Pauline ska gå, att dom tar sig till kyrkan! hihi så söta så
Nemen nu ska jag sluta tjata och läsa lite bloggar härå

detta var inte vad jag ville veta..

Kategori: Allmänt

Idag efter skolan hade mamma bokat tid hos jourcentralen på akut tid. Så klockan 17.00 satt jag i ett rum och vänta på en läkare/doctor. När han kom in förklarade jag som det var och jag fick göra lite grejer. Tillslut säger han " det är en inflammation i din arm " jag ska va still i 1 vecka, kanske någon dag till.. Fått tablatter som jag ska ta 3 gånger om dagen. Ledsen över det faktiskt, det menas med att vila 1 vecka sen börja jävligt lugnt för att det ska bli bra, jag som precis börjat träna med de äldre. Menja dom förstår.

Sitter för övrigt och gör lite skol arbete. Även vart på Elins idag och handlat 3 bh'ar , en neon gul, 1 vit, 1 svar. Sen körde mamma mig till farmor&farfar där jag åt middag + fika. jätte super gått! Men nu när jag kom hem gick jag in i dushen och när pappa kommer hem ska han skriva lapp till gympa lärare att jag inte får vara med på gympa lektionen. hoppas han förstår han med.
Pusshej

mina vänner är dom finaste

Kategori: Allmänt

HEJ! :D
Idag har jag köpt chips i kiosken, jag köpte ett pringles (?) rör.. höhö, jag åt inte ens upp halva fick ont i magen.. vi hade en monster i kylskåpet som jag drack fast drack inte heller upp hela så ställde tillbaka den.. fick ont i magen men funderar på att gå ner och dricka upp den hahaha
Intressant information a jag vet.. 4 dagar kvar tills jag blir en ägare av en system kamera!! wihooooo
Jag gillar verkligen livet, jag tycker om mina fina vänner som gör mig så glad!
Jag gillar min konfa grupp, jag gillar mina familjer, jag har det bra jag.. haha
pusshej!

jag älskar vädret

Kategori: Allmänt

Vädret helt underbart ju! solen skiner som bara den!
Blev ingen bloggning igår, hann inte riktigt med om jag ska vara ärlig, träningen med de äldre var kanon. Rätt varmt att springa intervaller ute oså men a det gick bra!
Idag så har jag vart på min sista konfa träff innan konfirmationen på söndag! Var också trevligt, sen påväg hem hälsade jag på mormor&morfar i några sekunder sen kom jag hem och la mig i ute och sola, har fått lite färg iaf och fräknar!!!
Imorgon får vi danskt besök, trevligt som bara den! dom kommer ungefär vid 2-3 tiden så dom kommer innan jag slutat skolan.Ska bli jätte roligt att träffa dom :)


tja ellanbellan :P

ibland är du för mycket

Kategori: Allmänt

Skolan va okej, en viss person lyfte upp mig lite idag och jag kände mig glad. Dock är jag just nu trött, inte så glad.. negativa vibbar.. haha
Jag har pluggat engelska idag också&tyska känns skönt. Även vart i Skövde med Pontus och köpt present till Tina som fyller år imorgon.
& till er som busringer på dolt, väx upp.. både jag&pontus tycker ni är barnsliga, gör till rösten, tror man är en idiot, vi har redan en aning om vilka det var. haha, ni spelar kasst iaf.
Vädret var kanon, och det ska även fortsätta om jag har fattat rätt, så ska snart gå till gaderoben och kika in lite kläder faktiskt. hihi

positiv / negativ ?

Kategori: Allmänt

Imorgon väntas skolan, åh kul.. efter en lång helg med lite sömn för tidiga uppstigningar så ska jag till skolan imorgon.. efter en långhelg.. Men ska la bli kul och träffa klass kompisarna.. Jag vill bara att det ska bli söndag, men det är en hel vecka kvar.. åhh, fick även reda på idag att Elliot ska komma på min konfirmation, inte träffat han på jätte länge så det ska bli jätte roligt att träffa han igen!
Annars då?
- För mig går det upp&ner, glad ena sekunden andra sur så håller det på så.. Ska nog gå och lägga mig snart för att hoppas på bättre humör imorgon iaf!
Bild på mig och minsta lillasyster när hon föddes oså. älskar henne något otroligt♥♥

första avklarad

Kategori: Allmänt

Första gudstjänsten avklarad, och det belönade jag mig själv med snickers! mums
Sitter och lyssnar på lite musik, ska även duscha halv 2, haha tid att passa! nemen ska fixa håret 2 och då ska det vara blött så a halv 2 blev en passande tid faktiskt.
Nu vart mina snickers slut, hade 2 stycken saknar dom redan..
Vi ska äta paj idag också, inte äppel paj eller vad ni nu tänker på.. utan mat paj typ, ska bli gått! haha


HAHAHAHA.. varför jag skrivit kbry i handen va för att jag och pappa gick runt och sa det till varandra så körde jag på en " talk to the hand " så hade jag skrivit kbry i den.. humor,. haha

upps bad update

Kategori: Allmänt

Igår hade jag inte ork att blogga eller så, så haha glömde av det. Hoppas ni kan förlåta mig!
Men min dag igår var riktigt lugn, var på dansuppvisning mina 2 små systrar dansade och haha, jag trodde verkligen inte dom kunde dansa med snacka om att dansa loss!
Sen har det inte hänt så mycket, kollade på en lite läskig film med tina med norsk text och engelskt tal i över 2 timmar tror jag.. haha den va grym, man blev helt nervös av den själv! jag skulle jätte gärna rekomendera filmen men eftersom vi inte såg vad den hette så kan jag inte det.. Men ska försöka se om jag hittar den ändå.
Följde med Pontus&Jacob när Jacob köpte glass. Dagen har vart helt okej!
Idag så ska jag på 2 gudstjänster sen har jag gått klart, fatta va gött! Sen ska även jag&Tina sätta upp mitt hår oså för hur jag vill ha det på konfa avslutningen kommer ingen bild på det, för att jag ska överraska mamma helt och hållet på konfan på söndag (1 vecka) hon ska inte veta hur jag ser ut alls. SURPRISE MAMMA
Men vi hörs senare idag! kram

jag ler för dig

Kategori: Allmänt


Sår på munnen, i know men orkar inte göra som alla andra gör och sminka över det så vi har det synligt!

drar iväg

Kategori: Allmänt

till pappa för att vara där i en vecka nu. Ska bli roligt.! Fullbokat typ i helgen, det gillar vi!
Idag : kanske kolla på frisyr, sen mys med familj
Lördag : Fixa mig oså, sen ska jag kolla när mina små syskon ha dans uppvisning, ska bli jätte spännande!
Söndag : 2 gudstjänster för att då har jag sen gått klart allt! och det är precis så att jag hinner.. haha

Följ min på instagram : idamohlin
Kik : idamohlin
haha, för att? äh ja venne.. haha

inte långt kvar nu

Kategori: Allmänt

Tills jag konfimeras, 9 dagar! haha, uppskattar verkligen alla som ska kolla och att även Pauline&Elise ska komma, kommer bli grymt! får min efterlängtade kamera som jag velat ha något/några år nu. Åhh, längtar!

Ska snart fixa mig, packa lite skolsaker sen dra mig pappa&TIna, det är ju pappa vecka nu.
Även sommarlov väldigt snart, v.24? det ska även också bli grymt! hoppas bara att vädret bättrar sig något otroligt mycket!
Idag skulle jag träffat Anton, men tror inte det blir av för ska fixa och trixa lite med utseendet på min konfirmation, men vi fårse.
Ha det gött så hörs vi

glad glad och ännu glad

Kategori: Allmänt

Dåligt med bloggning idag, sry men har inte haft någon tid riktigt.
Crusingen (?) idag var helt okej, dock var jag jätte trött för jag gick ju upp 06.45 idag.. Träffade lite människor u epå tibro, och endel störde jag mig något otroligt på andra tyckte jag mer om. Pauline har även satt fast lösnaglar på mig, ovant (har aldrig långa naglar, biter på dem..) men vi fårse hur länge jag kan ha dom här. Rätt fint faktiskt, kan lägga upp bild imorgon. Sitter och fryser lite smått också, men ska snart lägga mig i min säng och mysa ner mig.
Vill tacka Pauline&Elise för en fantastisk kväll♥♥

i want back in time, then i was with you

Kategori: Allmänt

LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGHELG!
och vad tycker vi om det? jo att det är de nästbästa som finns! de bästa är ju dom självaste långa loven.. hihi
Jag ska börja med att gå upp ungefär 06.45. Jag ska på gudstjänst klockan 8, någon som är avundsjuk? haha.. hate it. Men vad gör man inte för att bli konfimerad liksom ;)
Fick precis ett sms av mamma :
" Hej vill att du är hemma senast 22.30 för du ska upp tidigt imorgon puss och kram "
jag " mamma jag är på övervåningen? ;) "
Sitter för tillfället och skriver med Elise&Ludwig. Har inte träffat Ludwig på över 6 månader.. så han vill jag träffa snart igen iaf :) Elise träffade jag idag i skolan ;) Imorgon är det även crusing i Tibro där jag ska gå runt med Pauline&Elise, ska bli riktigt roligt!! :D


mongo söt bild oså

måste bara berätta

Kategori: Allmänt

att jag har vart på konfa idag, och aldrig har jag haft så kul på en sån där träff som jag hade idag. Vi spelade in film. Gruppen jag var i, helt fantastiskt folk.Tycker om er alla mina vänner hehe. Blev målad i ansiktet, det blev även Alfred och jösses så som vi såg ut. Och det har vi på film, SOM VI SKA VISA UPP FÖR FÖRÄLDRAR/SLÄKTINGAR/VÄNNER. Gissa om mina nära&kära kommer skämmas ihjäl eller. haha. Men vi hade kul, iaf jag och så jag skratta åt allt vi gjorde. Var ju helt klockrent allt ihop ju. Vi ska få hem filmen i sommar, så om det skulle va så kanske jag kan lägga upp den här på bloggen, om den inte är allt för pinsam.
De flesta har ju redan gått klart sin konfirmation. Men vi är med de där i kyrkan den 27maj , det börjar närma sig!! jag har klänning, skor, hårgrejs, smycken, det ända som saknas är leggings men det ska vi handla in snart.
Det jag tycker är rätt roligt, är att jag är den ända tjejen i hela gruppen, resten gick fotbolls konfa eller någon annan grej. Men jag trivs jätte bra i konfa gruppen, och vissa personer man knappt inte prata med förut har man tagit upp kontakten lite mer med. Jätte kul ju!!

hej, goddag

Kategori: Allmänt

Varit i skolan idag, som de flesta andra varit. Fick reda på att jag skulle ha kvarsittning för något jag inte gjort. Många drabbades av saken fast det egentligen bara var en som gjorde det. Bara att vi va i samma rum. Så vi tog upp det med våran klassförståndare och han sa att vi skulle gå hem så skulle han prata med läraren som sa att vi skulle ha det. Så det var ändå skönt.
Min dag idag består av
Sola solarium (ska snart dra iväg)
Hem, äta mat med familjen
Plugga lite tyska & fysik
Om vädret håller sig, så blir det att kolla fotboll med Lina.
Helt okej dag!  Snart är det lång helg igen, fast denna gången från torsdag-söndag! super skönt. Sova ut, fast dock inte på torsdag.. haha! då ska jag ta mig till kyrkan och gå på gudstjänst. Fantastisk kul. fast nej.
Hör av mig senare. Kanske tar lite mobilbilder om jag kommer ihåg.. ni vet hur jag är.. Hehe

Jag i Antos glasögon. hihi

glad & sur

Kategori: Allmänt

Vet inte varför jag är sur, åhh.. vill bara skrika! helt galen egentligen ju.. och min bror förgyllde den inte någonstans. Blev så jävla sur på han precis. Så ska snart sova hade jag tänkt och hoppas på en bättre dag imorgon istället.
Det glada:
Idag i skolan så fick vi tillbaka vårat engelska oförberedda(?) prov. Trodde inte det skulle gå så bra. Med tanke på att engelska är mitt svåraste ämne i skolan. Men läraren sa att alla var godkända. Självklart blir jag jätte glad.
Får tillbaka mitt, godkänd var 4 och nu tänker ni " men snälla.. en som går i 1an klarar det där " men det var svårare än vad ni tror. hehe
Max poäng var 16, och jag fick 9. Fattar ni!?!? 7 poäng ifrån alla rätt, 1 poäng ifrån ett C. UNDERBART! jag är något otroligt stolt. Sen finns de dom i klassen som fick mer poäng än mig som är missnöjda. Men blir jag bara godkänd så är jag mer än nöjd. haha!

Dagen idag:

Skolan då.. Efter skolan gick jag hem till Pauline, vi lämnade väskorna drog till banken växla mina danska pengar till svenskar dock bara med lapparna.. dom tog inte mynt, och med mynten så hade jag la drygt 100:- kändes kul..
Sen drog jag&pauline och åt pizza.. hihi. Efter det följde jag med Pauline, Roger & Engla till Skövde där Pauline skulle ta navel piercing. Fick följa med in och va hennes stöd där. Efter hon hade tagit det mådde hon lite dåligt så hon fick en redbull av han som jobba där, as snäll grabb ju! Blev även skit bra på Pauline, hon passa skit bra i det!!
När jag sen kom hem, så stod det : SPRINGNING. med stora bokstäver så jag fick dra mig ut och träna. Skönt nu efter. 
pusshej

haha.. älskar den bilden.. så ful♥♥

Godmorgon på er!

Kategori: Allmänt

Var på gudstjänst idag klockan 10-11.30 segt.. men Jonathan var där så jag satt med han och det förgyllde gudstjänsten lite. Den var riktigt tråkig fast ändå a "rolig". Fick ställa alarm på halv 9 också, för vi skulle åka halv 10.
Idag vet jag inte om jag och mamma åker in till skövde och köper skor? om inte.. så har jag inte en aning om vad jag hittar på. Men vi fårse vart dagen leder.. hehe
Nu ska vi till mormor och äta! puss

trött tjej här

Kategori: Allmänt

Som sagt var på kalas, skulle ta bilder.. jag vet.. men a mitt minne är ju inte så super. Så ber om ursäkt.. tänkte först inte berätta det.. men väljer att göra det ändå.. hihi, så öppen är jag!
Men ja, föreställ er potatis sallad med kött och tomater + en hallon soda.. sen rulltårta med grädde och stjärn strössel. Sen jag&mamma framför tv'en och kollar handboll. hih
Jag&Pontus gick tidigare, vi gick till Tibro där vi mötte upp Simon. Dom följde mig hem till mamma. Sen drog dom ut men nu är Pontus&familjen hemma.
Imorgon? väntas gudstjänst.. dött men a det får man ta! Räknat ut att det är 15 dagar kvar nu. Längtar faktiskt jätte mycket! :D



Bild från kalaset på hur jag såg ut iaf.. hehe

kuligt

Kategori: Allmänt

tio frågor om dig själv

ditt namn? - Ida Mirjam Mohlin

när fyller du år? - 9 augusti

vad har du på dig just nu? - Strumpor, trosor, cykelbyxor, bh, tränings tröja

vilken årstid är bäst? - SOMMAR

vad tycker du mest om hos dig själv? - ehm.. mina tänder kanske.. haha!

vad är du bra på? - prata

vem älskar du mest på denna jord? - min familj & mina 2 bästavänner

sover du hellre själv än tillsammans med någon? - med någon skulle jag tro

5 frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? - Pauline&Elise

vem är roligast av dina vänner? - oj, jösses allihop

vem är snyggast av dina vänner? - ALLA

vem är den du helst har filmkväll med? - nära&kära

du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? - om jag ska ha med mig någon blir det väl Pauline eller Elise

 

9 frågor om idag

vad har du gjort? - sprungit, duschat

har du varit glad idag? - ja

har du varit ledsen idag? - nej

har du gjort något bra idag? - ja, sprungit

vad ska du göra nu? - svara klart på detta, sen ska jag nog börja fixa mig

har du gjort något dåligt idag? - det tror jag inte

har du duschat idag? - yes

är du trött nu? - nej, dagen har ju precis börjat

 

telefon/mobil

vem ringde du senast? -Tina

vem ringde dig senast? - Mamma

vem sms:a till dig senast? - Pauline

vem sms:a du till senast? - Pauline

 

övrigt

är du hungrig just nu? - lite smått kanske

vad är klockan nu? - 12.17

vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - facebook, blogg.se

 

familj

hur länge sen var det du träffa din mamma? - någon timme kanske

hur länge sen var det du träffa din pappa? - igår

har du syskon? - yep, 3 stycken

har du något djur? - ja, 2 hundar

lyssnar du på musik just nu? - ja

i så fall, vilken låt för tillfället? - River Flows In You

 

kärlek

har du kysst någon idag? - nej

har du ett förhållande? - nej

är du romantisk? - som bara den.. haha

har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - hahahaha.. ja när jag var liten alltså

är du svårflörtad? - det tror jag inte du..

har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - ja

har du nån gång slagit någon? - ja, men inget hårt alltså.. typ "låtsas slå" ;)

har du lekt med någons känslor? - nej verkligen inte!

vill du vara singel eller ha ett förhållande? - båda, skulle va jätte mysigt med en pojkvän men skönt att va singel också

har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej, vad ska de va bra för?

är du en bra pojk/flickvän? - det vet jag inte, men man får la hoppas

vem sov du senast bredvid? - morris (mitt gossedjur) hihi

vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - det vill jag inte gå in på

hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - jadu..

har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - hahah nej!

skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nej, blir ju pinsamt om det tar slut..

vad gillar du för stil på tjejen/killen - en bra en.. hehe

kalas om 6 timmar

Kategori: Allmänt

TJENA!
Var ute och sprang förut som jag sa förut.. haha, och a sprang precis efter jag ätit frukost.. ett tips! prova aldrig det.
Det känns som om man ja (hoppas ingen sitter med sin mat nu) ska spy upp det med ätit. Men jag klarade mig runt faktiskt! ett jävla flås hade jag också men jaja, då vet jag att jag andas iaf.

Kalas om 6 timmar också, blir ett stor firande hos mormor, vi ska fira mormor, mamma, Fredde (låtsaspappa), Jerry (morbror) Anita(mina småsyskons farmor) Ska bli riktigt roligt faktiskt! och det roligaste blir nog att sjunga..
Sitter med 2 flätor i håret och hoppas på lite lockar sen, men vi fårse;)
Bilder ska jag komma ihåg denna gång! jag lovar! (tror jag iaf)
härå, nu ska jag börja göra mig lite små fin.

löptur

Kategori: Allmänt

Ska snart dra mig utåt och springa!
Nu börjar min tränings period, som ska hålla på hela sommaren! Strunta i vädret. Nu regnar det ju självklart, men skitsamma. Ska springa och efter jag sprungit så a om jag har någon andning kvar så ska jag försöka mig på lite styrke träning också! hehe
Ne härå! vi hörs senare när jag fått tillbaka pulsen och a haha.. lever! för jag hade tänkt mig springa iaf 1,5 varv i spåret.. Vet inte hur långt det är eller 2 varv.. vi får se va benen erbjuder. :D Men har musik i öronen så det kan ju faktiskt göra saken lite lättare :)

det tog sin tid

Kategori: Allmänt

Jag behöver lite hjälp att fixa kommentar grejen.. ser ju hemskt ut?! haha, pinsamt fult om jag får säga det själv. Sen finns det väl lite till man kan fixa oså, men ja.. jag är nöjd med hel heten.. Ser inte så överdrivet ut? som vissa gör det, med glitter oså.. kan bli jobbigt att läsa såna bloggar tycker jag iaf. hehe
Sen får jag ju en system kamera av pappa&dom på konfirmationen så då ska jag ta bilder och lägga ut här! bättre bilder, bättre kvalité oså! blir roligare att läsa bloggen då kanske? ähh.. jag vet inte, det skulle jag tycka iaf ;)
Jag är rätt trött, så ska förmodligen snart sova hade jag tänkt iaf. Så a ha de så fint och hoppas ni kommer trivas med den nya designen.

Ikväll smäller det

Kategori: Allmänt

okej, ikväll har jag inget för mig.. så hade tänkt att jag skulle ändra massa på bloggen.. så den ser lite mer a seriös ut kanske? vi fårse hur jag fixar och trixar..

Om drygt 1 minuter kommer mamma hem med pizza.. MUMS
Imorgon är planen den att jag ska ut och träna oavsett väder.. ta en springtur sen kanske gör jag lite styrke träning också!
Idag har jag vart med Pauline&Eric, var riktigt trevligt! inte träffat eric sen jadu.. sen vintras.. kanske typ februari eller något.. så var jätte kul att träffa han idag. Pauline träffar jag nästan varje dag och ja det är lika spännande det också. hihi
Ta lite nya bilder imorgon? kanske.. ska på kalas imorgon hos mormor. Mysigt! kanske lyckas få lite kort därifrån också. A vi fårse

grattis!!

Kategori: Allmänt

Idag fyller min mamma år. Super stort grattis till henne!! Imorgon ska jag iväg och köpa något fint till henne.. vet redan vad jag ska köpa hihi! hoppas hon blir nöjd. Jag älskar dig. Även fast vi bråkar, och jag kan bli galen på dig som du kan bli på mig. Så är du fortfarande min mamma. och jag älskar dig.♥

Liksom, vem har en sån här mamma? som verkligen bjuder på sig själv! stolt över dig

kantrinelunds gymasium

Kategori: Allmänt

Som sagt igår var jag i Göteborg med pappa&Tina. När vi kom fram så var det ungerfär kanske 20 minuter kvar tills öppet hus började. Så vi gick och åt på donken. När vi ätit klart gick vi tillbaka till skolan då de hade öppnat, vi fick veta en massa. Skolan & handbollen där verkar helt fantastisk! Det är en skola jag verkligen vill gå på. Men om jag vill komma in där så var det krav på att va med i Sverigecupen i västgöta, och jag är med i västgöta så nu är det bara att ge allt vad man har för att komma med i den cupen. Sen MÅSTE jag höja mina betyg och det ska jag verkligen total kämpa för nu. Jag ska bli en plugghäst & sportfåne. hehe

hjälper lina fina

Kategori: Allmänt

Hej!
Jag vill att ni gör mig en tjänst. Att gå in på http://linaw.devote.se/ och skrolla ner några inlägg tills ni hittar hennes frågestund, går in på hennes kommentarer och sen skriver någon fråga till henne!
Tack i/på förhand!

tjena tjena tjena

Kategori: Allmänt

Tänkte berätta vad det är jag ska göra på tisdag.. spännande?! ja!
Efter skolan så hämtar pappa&Tina upp mig från skolan 20 över 3 och vi åker mot Göteborg! Jag ska på öppet hus där på ett gymasium. Ska bli jätte roligt! Vi åker direkt efter skolan så jag måste vara fin på tisdag känner jag. hehe, det börjar klockan 18.00-20.00 vet inte hur länge vi stannar men jag kommer komma hem sent på kvällen iaf, så räkna inte med att jag bloggar på tisdag, men på onsdag är jag tillbaka iaf.. hihi!
Hejdå

snart gudstjänst.. kul

Kategori: Allmänt

Till Nora, jag var nyvaken och mitt hår stod åt alla håll och kanter.. tyckte det va lite roligt så ville visa er på bloggen också.
Varför jag inte svara på dina frågar kan du tänka ut själv.
-
Idag har vi ätit ute, grillat. MUMS
Snart ska jag iväg på gudstjänst, längtar! fast ne men a, inte långt kvar nu tills jag slipper dom helt!
Inga planer för ikväll, mest va hemma och ta det lugnt skulle jag tro.
Imorgon är det bad, ingen vidare taggad för det.. har så ont i mina ben så jag vet inte om jag kommer kunna simma. haha det märker vi!
Längtar jätte mycket tills tisdag! mer om det i ett annat inlägg senare ikväll. pusshej

be strong my charlie

Kategori: Allmänt

Rubriken? håller allt för att min hund Charlie ska bli bättre i kroppen. Han har det inte så bra för tillfället.. Så hoppas på allt jag äger att han blir bra!
-
Inte bloggat, nä jag vet.. har varit på västgöta läger i borås och stressat rätt mycket så inte hunnit skriva något om det. sorry!
Det gick väl bra, hoppas jag iaf. Alla är vidare till läger 7 där det är fystest igen i augusti för att se hur mycket man tränat på sommaren. Så nu ska det tränas! (när man träningsvärk i låren gått bort) hehe
Träningarna var rolig och även teorin, maten första dagen var ingen vidare, tvingade i mig den. Men idag var maten kanon bra! dock kantarell sås till (äter inte svamp) så det ända klagomålet.
Även fast vi va där bara knappt 2 dagar, så längtade jag hem massor.. om jag ska erkänna!
Imorgon har jag 2 gudstjänster att gå på.. wihoo! bara 5 st kvar, tajjt som bara den alltså, men jag ska ta och fixa klart detta nu!! hehe
härå

SVAR!

Kategori: Allmänt

- Vem är den snyggaste killen du känner? Alltså inga kändisar!
svar: svår fråga, finns så många snygga killkompisar.. men om jag måste ta ut en, så får det bli Philip Nilsson.

- hej vad gör du? :D
svar: haha, hej Ida. Jag sitter och svarar på den föresenade frågestunden ;) goding

- vilken är din närmsta kompis?
svar: Pauline&Elise. Dom vet allt om mig

- senaste förhållande/på g. och med vem?
svar: var på g med en som heter Bertil Fritzon. kram sötnos!

- hur snygg är du på en skala 1-10? hihihi personligen tycker jag 10!
svar: haha.. Lina gullunge! jag vet inte riktigt vad jag självk kan tycka.. haha, svårt att svara på själv! men tack så jätte mycket sötnos. Detsamma!!

- varför börja du blogga?
svar: För det flesta av mina vänner gör det, och jag tyckte det verkade kul så därför började jag :)

- vart köper du dina kläder?
svar: Olika ställen precis hela tiden, men i de flesta affärer i Skövde

vilka bloggar läser du?
svar: Elise S, Pauline H, Lina W, Alicia B, Jenny A, Lovisa K, Catta E, Stina Ö, Ellen Z, Sanna A, Sanna M, Klara A, Rebecca E, Mitilda K.

- hur går det med killarna?
svar: Jodå, singel och försöker hålla på det skulle jag tro. Men skulle inte sitta fel med en mysig kille.

- vart handlar du dina kläder?
svar: Olika ställen, men för det mesta i affärerna i skövde

vad tycker du om mig?
svar: helt fantastisk är du Elin, grymt fin vän. Tycker om dig massor! puss

singel eller förhållande?
svar: beror på lite, jätte mysigt att ha pojkvän tycker jag, men kan också vara riktigt skönt att va singel :)

- älskar din blogg! <3
svar: Elin, va söt du är! <3

- Snyggaste killen?
svar: Läs lite längre upp

- Bästa vän?
svar: Pauline&Elise

Ska du flytta ifall du kommer in på något gymnasie någon annan stans?:)
PEACE
svar: Beror på hur långt bort det är från Tibro:) peace&love

- hur långt har du gått med en kille?
svar: från Tibro till Hörnebo typ, ungefär 30-40 minuter från buss'station

- vad tycker du om min blogg?
svar: läser inte den

- kan du göra denna frågestund i ett vdeoinlägg?
svar: ne;)

- vad använder du för schampoo?
svar: Olika, det jag tycker luktar gott

- favorit mat?
svar: tacos kanske

- jeans eller kjol?
svar: JEANS

- hur många converse har du?
svar: 2

- vilka färger?
svar: Röda & Vita (använder dem vita)

- vad gillar du mest i skolan?
svar: att träffa klasskompisar & andra underbara vänner!

- vad tycker du om mig?
svar: riktigt söt&snäll! super saknad

- vad gör du på fritiden?
svar: tränar, kompisar, pluggar, äter, sover, datorn & solar

- använder du klänningar?
svar: nej, eftersom jag själv tycker jag ser rätt rolig ut i det. Men har det om det är något riktigt fint jag ska på:)

till nora & er andra

Kategori: Allmänt

Kom hem rätt sent igår så hann inte svara på den. tyvärr.
Kanske gör det ikväll, ska ut oh springa nu. Sen när jag kommit hem så kan jag väl sätta mig och göra det. beror på tiden och hur trött jag är. Men ikväll eller imorgon jag LOVAR.

svarar ikväll på frågestunden

Kategori: Allmänt

Inte så mycket bloggande igår, jag är medveten om det. Men a kan förklara lite kort nu
Jag&Pontus laga lite grillat till mig Elise, när det va klart började jag fixa&trixa med ballonger och snörer osv för Elise.
Hon kom ungefär vid en 20.00 typ. Vi sätte oss och åt sen fick vi för oss att åka till skultorp för att "kolla på elden" (träffa Albin.) på bussen va det liv.
Sen kom Pontus&Simon och hämtade oss, tack och lov. Var jätte tråkigt i skultorp. Sen så tog vi ett strög till donken där det hände grejer, jisses vilken idiot! kan berätta i ett annat inlägg. Sen höll vi på att ströga runt lite, prata med typ polisen (?) för en fartkamra spåra ut och tog kort på alla bilar på en 70 väg och vi åkte där 2 gånger för att se andra gången om den hade damp typ, och a vi åkte i 50 och blev fotade. Sen runt halv/kvart i 4 kom jag hem. Gick och la mig direkt, var helt slut.
-
Idag väckte Pontus&Jacob mig, kul.
Men ska på kalas idag, sen kanske skövde vi fårse. Härå!

p.s tog inga bilder, sorry. Glömde! d.s